27 May 2012

Suured kellukad


Minu lemmikud. Nad on minu meelest nii uhked. Kes armastab suuri js efektseid kõrvarõngaid, siis sellele just see õige.

Suvine kaelaehe nahkpaelal

Sellest sarjast peaks lähipäevil mitmeid ehteid tulema.Toorikud on valmis, ainult kokku panna.

Väikesed iirised






Ristikheinaõied



Need kõrvarõngad on tehtud kolmest erinevast valgest fimost(valge, pärl ja läbipaistev). Värvi andmiseks kasutatakse alcohol inc`i. Mul puudus üks kindel värvitoon,seepärast ehk liiga roosa. Katsetan kindlasti veel.

Kaelaehe ja erinevad kõrvakad fimost





Vahepeal on jälle kõvasti tööd tehtud ja aeg asjad kokku panna ja blogisse üles. Kasutasin siin mokume gane tehnikat. Meelsamini mässaksin saviga, kui ehteks kokkupanemisega. See esimene pool on minu jaoks tunduvalt huvitavam.

17 May 2012

Vöödilised kuulid


Jällegi väga põnev oli seda teha. Tulemus alati erinev. Siin on kasutatud ühte põhivärvi ja igat värvi fimo jääke ja otsakesi, mis teistest tegemistest järgi on jäänud. Kogu see kupatus on lastud läbi extruuderi ja vorstikene  kleebitud pallikese peale. Loomulikult peale küpsetamist siledaks lihvitud.

Rebitud muster

Need pallid on tehtud rebimistehnikas. Hästi huvitav tegemine. Kindlasti katsetan ka teiste värvidega.

16 May 2012

Kraklee tehnika


Väga huvitav tehnika. Kindlasti proovin varsti teha seda uuesti ja erinevates toonides.

06 May 2012

Fimost ehteosi






Nüüd siis veidi erinevaid tehnikaid, mida eelmisel nädalal tegin. Kardan, et osad jäävad niisama jõude ootama, kuna ei viitsi neid hetkel lõpuni ehteks vormistada. Mulle nimelt meeldib rohkem fimoga mässata, kui ehteid kokku panna. Uued ideed juba ootavad teostamist.

Paabulinnu kõrvarõngad


Nüüd siis esimese satsi paabulinnu sule värvid. Ma ei olegi päris paabulindu (elusat) näinudki, nii et äkki nad ongi erinevat värvi. Mine tea...

Paabulinnu sule tegemine


























Paabulinnu sulg sai tehtud fimost. Premost tuleb ta kindlasti ilusam,kuna neil on kohe selline savi olemas(peacock). Teen seda teist korda, et töö käik meelde jätta. Esimene sats tuli tõepärasem, kuna viitsisin rohkem savisid omavahel segada. Kasutan Pearl EX pulbrit, et pärlmutrist läiget anda..Kõigepealt siis töö käik ja hiljem panen üles ka esimesest satsist valminud kõrvarõngad.