30 August 2013

Lumemarjadega käevõru





See oli ka üks põnev ettevõtmine. Tehtud Premost:

Juukseklõpsud (eri suurusega)









Kokku tegin ma neid 20 tk. mõned jäid siit välja .

Kameed



Ehe räägib enda eest ise. Kõige alumised on veel toorikud, jäävad paremaid aegu ootame. Esimestele  tuleks vajadusel panna kett külge.

Õrn kaelaehe




Selle ehte kohta ei oskagi midagi öelda. Ta ongi välimuselt kuidagi õrn.. tehtud ikka savist ja küpsetatud ahjus:)

Püha kihelkonna värvides kaelaehted







Tegelikult tegin 3 ehet. Üks telliti. Mis sa ikka ühe teed, tegin mõned juurde...

Lusikaehe - spoon jewelry







Nende kaelaehete tegemisel kasutasin antikvariaadist ostetud lusikaid, milledel ma lõikasin sabad tagant ära (midagi raisku ei lähe- nendest tulevad ka ehted). Lusikad said endale polymersavist ja metall vidinatest uue sisu ja otstarbe.

Reljeefse mustriga komplekt






Selle kmpl. juures kasutasin valget Premot. Pressisin enne küpsetamist mustrid sisse ja peale küpsetamist toonisin akrüülvärvidega (segasin kokku mitu erinevat värvi). Käevõrule lisasin metallist vidinaid.

Lilled sügise toonides-komplekt







Küll selle kompl. tegemine oli lõbus ja üldse mitte raske (tänud Cindyle).

Kaelaehted






Kaks keskmist tehtud polymersavist ja erinevas tehnikas. Alumised lõikasin välja vaskplaadi lehest, pressisin Sizzixsi masinal sisse mustri, lõin liivapaberiga läikima pealt, lihvisin siledaks ääred, hõõrusin spets vahendiga pealt läikima, tegin ise traadist ja liivakividest keti ja ka kinnise. Kõige ülemist on ka tintidega veidi toonitatud.

Vallatu käevõru- mere teemaline


Kasutasin pärlikarbist vidinaid, täissiidist lõigatud riideriba, mille keerutasin paelaks ja polymersavist voolitud meritähti.

Juukseklambrid




No nii...ei ole mitte laisk olnud, lihtsalt fotokas streigib ja ei taha töötada...pildistan ajutiselt tütre omaga. Ei tule nii nagu tahaks. Enamuse kustutasin ära, lähen hiljem ja teen enamuse uuesti. Mõned on veidi paremini välja tulnud...need panen kohe üles. Juukseklambrid siis- kokku tegin neid täpselt 20 tükki. Mõned siis kohe siin..Ikka polymersavi.