26 August 2010

Fimo rullid


Korrastasin veidi oma fimost tehtud rulle ja panen siia üles ka teistele vaatamiseks.

4 comments:

  1. Toredad rullid! Aga palun jaga, kuidas ja kus sa omi rulle hoiad? Külmikus või toatemperatuuril ja kaua nad niiviisi ilma küpsetamata püsivad?

    ReplyDelete
  2. Neid rulle, mis karbis näha, hoiangi nii. Teisi muhu mustris-hoian lihtsalt kile sees. Tõsi enne, kui neist midagi tegema hakkan, pean neid väheke üles soojendama, muidu hakkavad murduma, tekivad praod.Kohe, kohe saabub suvi, siis piisab veidi käes õrnalt mudides.(muidugu,mitte tervet ei mudi, vaid lõikad otsast just nii palju ,kui vaja.Nad on tehtud erinevatel aegadel, kuid üle 6 kuu kindlasti tagasi.Kas oled niisama uudistaja või on äkki ka sul juba midagi valminud. Mul oleks hea meel näha ka teiste töid ehk tuleks mul vahepeal kaduma läinud muusa koju tagasi.

    ReplyDelete
  3. ja aastajagu hiljem olen jälle sattunud siia. Kusjuures google otsingu Maggie +fimo kaudu:) (otsisin maggie maggio kohta infot, aga ei suutnud kohe ta perenime meenutada).
    Võite uudistama ka tulla www.ilutegemisi.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Eriliselt hea meel on kohe, kui keegi viitsib vahest mõne kommentaari sinu lehele jätta. Aitähh,Regina,et jätsid väikese märgi maha. Ja uudistama tulen kohe kindlasti ja kohe...

    ReplyDelete